Coaching op maat

In een coachingstraject op maat staat de verandering die wilt centraal. We bekijken wat daar voor nodig is, hoeveel coachingssessies we gaan doen en welke begeleiding jou helpt. Het coachingstraject bestaat in ieder geval uit een kennismaking, een intake en een aantal vervolgsessies.

Kennismaking

Als je overweegt je door mij te laten coachen, ontmoeten we elkaar eerst voor een kennismakingsgesprek. Dat is gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast. We bekijken samen of er een klik is tussen wat jij verwacht en wat ik je kan bieden. Aan het eind van het gesprek besluiten we of we samen een coachingstraject gaan doen. Als het antwoord ‘ja’ is doen we een intake.

Sessie 1: Intake

Het doel van de intake is om jouw wens samen te vertalen in een heel waar we de rest van de sessies aan gaan werken.

In de intake hebben we het natuurlijk over de wens waarvoor je bij mij gekomen bent. En ook over jou als persoon en je huidige leefstijl: bewegen, slapen, ontspanning en omgaan met stress, wat je doet in je leven en wat je belangrijk vindt. We kijken samen hoe al die dingen met elkaar te maken hebben en bepalen dan samen jouw concrete, haalbare en motiverende leefstijl-doel.

Vervolgsessies

Hoeveel coachingsessies we doen en wat we in die sessies doen hangt af van jouw doel. De meeste deelnemers kiezen na de intake nog voor minimaal 4 sessies.

In ieder geval doen we elke sessie 2 korte oefeningen: één actieve Energy-oefening en een Zen-oefening gericht op rust en ontspanning.

De volgende onderdelen komen in vrijwel elk coachingstraject terug:

  1. Een uitgebreide Leefstijl- en Voedingsanalyse en -advies.
  2. De PRACHTIG-methode om je te helpen je leefstijl écht op lange termijn te veranderen.
  3. Praktijkopdrachten tussen de sessies door.