Het Kickstart Zenergy-leefstijl programma

Met dit programma maak je een kickstart in het veranderen van jouw leefstijl. Gedurende het programa verander je je leefstijl stap voor stap en na het programma heb je alles in huis om je nieuwe leefstijl vol te houden. 

Het programma duurt 67 dagen: precies de tijd die nodig is om een gewoonte te veranderen. We  ontmoeten we elkaar om de week voor een coachingssessie: 5 in totaal. De andere weken hebben we telefonisch contact.

Kennismaking

Als je overweegt je door mij te laten coachen, ontmoeten we elkaar eerst voor een kennismakingsgesprek. Dat is gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast. We bekijken samen of er een klik is tussen wat jij verwacht en wat ik je kan bieden. Aan het eind van het gesprek besluiten we of we samen een coachingstraject gaan doen. Als het antwoord ‘ja’ is beginnen we met het Kickstart-programma, dat bestaat uit 5 coachingssessies met opdrachten daar tussendoor.

Tussen de sessies

Tijdens de coachingssessies doe je allerlei inzichten op, maak je plannen en krijg je tips. In de tijd tussen de sessies door en erna vindt het echte werk plaats: jij die je nieuwe leefstijl in de praktijk brengt.

Om je op gang te houden krijg je tussen de sessies door praktijkopdrachten. Het doen van de opdrachten is echt nodig om de verandering die jij wilt door te voeren.

In de weken dat er geen coachingssessie gepland staat plannen we een belafspraak: we bespreken hoe het gaat en ik geef je de antwoorden, steun en motivatie die je op dat moment nodig hebt.  In het begin kan het namelijk best moeilijk zijn om je leefstijl aan te passen. Een steuntje in de rug kan dan net het verschil maken. 

[/et_pb_column]

Tussen de sessies

Tijdens de coachingssessies doe je allerlei inzichten op, maak je plannen en krijg je tips. na elke sessie vindt het echte werk plaats: jij brengt dan je nieuwe leefstijl in de praktijk.

Om je daarbij te helpen krijg je praktijkopdrachten.  Het doen van deze opdrachten is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat je je leefstijl echt gaat veranderen.

Tussen de sessies door en erna heb ik contact met je stimuleren en je te steunen. Want het kan vooral in het begin moeilijk zijn om je leefstijl aan te passen. Een steuntje in de rug is dan fijn (en soms echt nodig).

De kosten voor het complete Kickstart Zenergy-programma bedragen € 750,- inclusief BTW. Je krijgt daarvoor 5 coachingsessies van 1,5 uur, intensieve begeleiding en ondersteuning tussen de sessies door, een persoonlijk leefstijl- en voedingsadvies en … meer rust en energie