Over Zenergy

Veel mensen willen gezonder leven. Ze ondervinden allerlei nadelen van hun huidige leefstijl, zoals lichamelijke klachten, balen van zichzelf, een negatief oordeel van anderen, vermoeidheid of stress.

Als iemand bij mij komt die gezonder wil leven vraag ik altijd: ‘stel…. we zijn 3 maanden verder en het is gelukt: je leeft een heel stuk gezonder!  Waar merk je dat dan aan?’ Twee antwoorden komen dan steeds terug:

  1. ‘Meer energie om de dingen te doen die ik leuk en belangrijk vind’.
  2. ‘Meer rust en ontspanning. Meer ‘Zen’, omdat ik me vaak onrustig, gestrest of opgejaagd voel.’

Meer energie + meer zen = meer Zenergy 

 Zo krijg je Zenergy

 

Je krijgt meer Zenergy door je leefstijl te veranderen: je voeding en/of beweging, slaappatroon, je werk-prive-balans, hoe je ontspant, wat je doet in het dagelijks leven en/of je contacten met anderen.

Welke leefstijl Zenergy geeft is voor iedereen anders. Ik kijk samen met jou welke leefstijl jou (nog) gezonder, energieker, relaxter en gelukkiger maakt.

We bepalen samen wat elke veranderingen in leefstijl voor jou nodig en haalbaar zijn en hoe je die succesvol kan doorvoeren in je leven. 

Zo krijg je een Zenergy-leefstijl

 

Jij gaat met dit veranderplan aan de slag. Stap voor stap, want als je teveel ineens wilt omgooien gaat het mis. Om je op gang te helpen ondersteun ik je intensief, tot je nieuwe leefstijl een patroon geworden is.

Dat doe ik door in de coachingssessie veel met je te oefenen, door je na elke sessie een praktijkopdracht mee te geven en je tussen de sessies door te stimuleren en te steunen.

[/et_pb_column]